Проглашен је победник друге Академије омладинског предузетништва на Церемонији затварања

Maj 30, 2021

Као завршни догађај друге Академије омладинског предузетништва одржана је Церемонија затварања у АСК центру за едукацију у Београду. Церемонија затварања је замишљена као једнодеван догађај за седам најбољих тимова са Акцелератора и Мастер семинара уз онлине присуство стотинак припадника младих и кључних актера стартап заједнице у Србији.

Најбољих седам тимова имали су прилику да представе своје идеје стручном жирију и инвеститорима. Стручни жири је сачињен од – (убацити те инфо, нисам могла да пронадјем )

Бизнис идеја која је освојила највише оцене стручног жирија је бизнис план Килина Стојкова социјалног предузетништва кроз отварање самослужне ауто-перионице. У циљу даљег усавршавања и рада на бизнис идејама као награду за прво место омогућили смо учешће на ЦЕО Вивалди Форуму који се одржава од 24. до 26. марта 2021. године на тему предузетника у организацији Мокрогорске школе предузетништва.

Другопласирана бизнис идеја је „Кутија за клинце“ чија је замисао да деца на месечном нивоу добијају кутију са едукативним и забавним материјалима, а мисија пројекта је да свака прича у кутији допринесе зближавању деце и родитеља. Треће место је заузела Милица Обреновић са бизнис идејом „Бее висибле“ која за циљ има едукацију малих предузетника о значају дигиталних алата и платформи за развој бизниса. За тимове који су друго и треће место обезбедили смо онлине Кампстер курсеве из области ИТ-а, пословних курсева, курсева језика као и курсева wеб и дигиталног маркетинга.