Хуманитарни рад

Хуманитаризам за Асоцијацију за афирмацију културе није само давање – материјална или логистичка помоћ, односно одговор на хуманитарне кризе и потребе заједнице.

Најважнији чин солидарности је одржавање људског достојанства кроз остваривање циљева филантропске природе као што су различите добротворне и образовне активности које служе општем добру и од јавног су интереса. Кроз додатне видове доброчинства, АСК тежи да помогне развоју најрањивије групе грађана – а то су деца и млади, кроз сада већ традиционалну манифестацију И ти си Деда Мраз. Кроз овај пројекат и сарадњу са партнерским организацијама Ротари и Ротаракт клуб Београд Скадарлија, имали смо прилику да радимо са неколицином компанија као што су Плазма, Coca-Cola HBC, Swiss lion, Flama Fructis (GoG), Marbo, MPG SouthEast Europe, UNI-CHEM д.o.o., Deus digital drivers д.o.o., Karakal д.o.o. и многим другим и тако помогнемо велики број младих у претходних осам година.

У 2020. години смо уз помоћ бројних донатора, правних и физичких лица успели да обезбедимо преко 900 пакетића за малишане из Београда, Панчева, Сопота, Крагујевца, Ниша, Суботице, Сремске Митровице и других локалних заједница.

Наша хуманитарна акција се наставила и девету годину за редом, те смо и 2021. године наставили са акцијом „И ти си Деда Мраз“. Ове годне смо остварили невероватне успехе – направили смо преко 900 пакетића за малишане којима је наша помоћ најпотребнија у 19 установа из 12 градова Републике Србије.  Више детаља о томе коме смо и како смо помогли и улепшали празнике можете наћи у вестима, или једноставним кликом овде  .

Наше будуће акције можете подржати донацијама или тако што ћете нас подржати путем друштвених мрежа.

Verified by MonsterInsights