Ми смо АСК!

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА АФИРМАЦИЈУ КУЛТУРЕ – АСК почело је са радом 2004. године у Београду, а формално правно је основано и регистровано 2015. године као невладино, нестраначко и непрофитно удружење, основано на неодређено време, са циљем да кроз креативни рад промовише културу, делује у области хуманитарног рада, ради на афирмацији културе и афирмацији младих у друштву, као и на креативном и професионалном унапређењу младих, својих чланова и друштва у целини.

АСК своју делатност остварује на територији Републике Србије, а у складу са својим циљевима и у иностранству у сарадњи са локалним и међународним организацијама. Своје деловање удружење развија како самостално, кроз пројекте и акције које сама организација покреће и реализује, тако и као сарадник на бројним пројектима, које организују друге организације.

Поред пројектних активности АСК је покренуо и АСК центар за едукацију, како би кроз додатне образовне садржаје пружио додатна знања и вештине својим суграђанима. Додатно, коришћењем АСК Центра за едукацију, наши партнери из цивилног и корпоративног сектора доприносе самоодрживости АСКа и његових примарних активности.

У циљу транспарентинијег трошења средстава за реализацију једног од најпрепознатљивијих и финансијски највећих пројеката оснивачи АСК-а су основали још једно удружење под називном „Светионик знања“ које суштински представља део Асоцијације за афирмацију културе чији се чланови и баве спровођењем пројекта Светионик знања.

АСК је од недавно члан Уније послодаваца Србије и трудићемо се да заједничким активностима утичемо и успоставимо боље еколошко и пословно окружење.

Наша мисија

Мисија Асоцијације за афирмацију културе је да кроз креативан рад и ангажовање на пољу културе, образовања, социјалног и психолошког развоја, као и заштите животне средине, допринесе унапређењу статуса младих у друштву и развоју локалних заједница у Србији.

Наставиће да се повезује са домаћим и међународним организацијама, како би остварила своју визију и како би АСК била препозната као поуздан партнер и активни учесник у друштвеним процесима.

Асоцијација за афирмацију културе има за циљ да буде активан и конструктиван партнер инспиришући младе људе да преузму активну улогу у друштву делујући у области хумантарног рада локалне заједнице и Републике Србије, ради побољшања квалитета живота у заједници и статуса младих у њој.

Наш тим

Андреј Баланч

Андреј Баланч

Извршни директор

Кратка биографија

Андреј је оснивач и Извршни директор АСКа. Предан детаљима и верује да лепа реч гвоздена врата отвара. Балансира између „идеја“ и планете Земље, предан је остваривању дугорочних циљева организације и перфектном спровођењу пројеката. Воли да чита и путује.

[email protected]

Филип Исаиловић

Филип Исаиловић

Директор опeрација

Кратка биографија

Филип је су -оснивач и директор операција у АСКу. По занимању је правник а у АСКу је одговоран је за ефикасно и ефективно пословање и правилно управљање људским ресурсима. Своје вештине и знања користи да би мало по мало мењао свет будући да је по убеђењу хуманиста и активиста. У слободно време бави се спортским активностима.

[email protected]

Игор Козомара

Игор Козомара

Финансијски директор

Кратка биографија

Игор је Финансијски директор, али и један од су-оснивача АСКа. Са нама је од самог почетка, а своје дугогодишње радно искуство у цивилном сектуору примењује како би АСК растао и напредовао из године у годину.

[email protected]

Ана Делић

Ана Делић

Директор АСК центра за едукацију

Кратка биографија

Ана је члан Управног одбора АСК-а и директорка АСК центра за едукацију.
Уз помоћ њеног рада и труда, као и дугогодишњег професионалног искуства, она надгледа све активности АСК центра за едукацију и брине се да све прође беспрекорно.

 [email protected]

Maja Rubin

Маја Рубин

Сениор менаџерка операција

Кратка биографија

Маја је Сениор менаџерка операција и задужена да наши пројекти прођу беспрекорно. Затрпава чланове тима новим идејама константно, осим кад је гладна и у ромингу. Има дугогодишње искуство у раду на пројектима и заљубљеник је у маркетинг. Воли да гледа серије и тежи ка томе да пропутује цео свет.

[email protected]

Лука Ђурановић

Марина Божић

Менаџерка канцеларије

Кратка биографија

Марина је наша Менаџерка канцеларије и задужена да све активности у АСК-у и АСК Центру за едукацију прођу несметано. Студенткиња је Англистике у Београду и нада се да ће у АСК-у стећи нова знања и познанства. Обожава животиње тако да ће вам радо причувати пса ако навратите с њим, а у слободно време гледа серије и читање књиге.

[email protected]

Страхиња Радовановић

Игор Кецман

Пројектни менаџер

Кратка биографија

Дугогодишње искуство у областима менаџмента и пружања услуга, са ужим фокусом на пољима развоја пројеката, стандардизације и организације догађаја.

Константно посвећен одржавању здравог разума и доброг расположења.

[email protected]

Александар Остојић

Јелена Васиљевић

Програмска менаџерка

Кратка биографија

Јелена је Програмска менаџерка и активисткиња са обимним искустввом у развоју организација, подизању капацитета и покретању инцијатива за инклузију. Преко две деценије је посветила своју каријеру непрофитном сектору, са нагласком на управљање организацијама и грантовима. Посвећена је промоцији људских права и стварању инклузивног друштва.

[email protected]

Мила Станковић

Јована Шибалић

ПР менаџерка

Кратка биографија

Дипломирани политиколог новинарства и комуникологије, Јована је свој ангажман у медијима почела пре пуне две деценије. Најпре као новинар и ТВ лице, потом као уредник, своја медијска знања вешто користи при креирању нових ПР стратегија. У АСК Јована је задужена за комуникацију са медијима, и брине да се за све сјајне пројекте које радимо далеко чује.

[email protected]

Страхиња Радовановић

Марија Такић

Пројектна координаторка

Кратка биографија

Марија је пројектна координаторка у АСКу, по занимању продуценткиња и менаџерка у култури. Уметност и култура су виталан део њеног живота и верује да око њих треба градити заједнице и учинити их доступним свима. Слободно време проводи у природи, посећује изложбе и концерте у Београду, бави се пењањем и линди-хоп плесом.

[email protected]

Александар Остојић

Лена Миловановић

Пројектна асистенткиња

Кратка биографија

Лена је бивша учесница и алумни менторка Светионика знања. Студира форензичко инжењерство на Криминалистичко-полицијском универзитету. Легенда каже да је ипак негде закаснила, али то још увек није забележено. Најновији је члан нашег тима. 

[email protected]

Мила Станковић

Вид Радичевић

Пројектни асистент

Кратка биографија

Вид је пројектни асистент и студент андрагогије на Универзитету у Београду. Алумниста је пројекта „Светионик знања“. Најмлађи је члан нашег малог тима.

[email protected]

Донатори

Хвала Вам што нам помажете да мењамо свет!

Спонзори

Хвала вам!

Партнери

Заједно можемо све!

Корисници и пријатељи организације

Извештаји

Извештаји за 2021. годину – 

Извештаји за 2020. годину – 

Извештаји за 2019. годину – 

Извештаји за 2018. годину – 

Verified by MonsterInsights