Ми смо АСК!

Асоцијација за афримацију културе – АСК је удружење грађана које је са радом почело неколико година пре него што је и формално основано у јануару 2015. године са циљем афирмације различитих аспеката културе у свакодневни живот грађана, нарочито младих. Као организација која се првенствено бавила хуманитарним активностима, временом је кроз више од 30 различитих непрофитних активности попут пројеката, фундраисинг кампања и консултантских услуга за више од 30.000 младих растао и сам АСК.

АСК данас оснажује младе да кроз различите области попут активизма младих, јачања вештина запошљивости и бриге о заштити животне средине постану активни носиоци промена у својим локалним заједницама. Поред пројектних активности АСК је покренуо и АСК центар за едукацију, како би кроз додатне образовне елементе пружио различити спектар знања и вештина свим заинтересованим странама.

У циљу транспарентинијег трошења средстава за реализацију једног од најпрепознатљивијих и финансијски највећих пројеката оснивачи АСК-а су основали још једно удружење под називном „Светионик знања“ које суштински представља део Асоцијације за афирмацију културе чији се чланови и баве спровођењем пројеката Светионик знања.

Наша мисија

Сигурни смо да је пут ка стварању праведнијег, здравијег и бољег друштва за све у солидарности и помагању, образовању и афирмацији свих аспеката културе у свакодневни живот људи. Сигурни смо да је пут ка стварању праведнијег, здравијег и бољег друштва за све у солидарности и помагању, образовању и афирмацији свих аспеката културе у свакодневни живот људи. Сигурни смо да је пут ка стварању праведнијег, здравијег и бољег друштва за све у солидарности и помагању, образовању и афирмацији свих аспеката културе у свакодневни живот људи.

Наш фокус је на хуманитарном раду, образовању и активизму младих и екологији, односно заштити животне средине.

Наш тим

Andrej Balanč

Андреј Баланч

Извршни директор

Maja Rubin

Филип Исаиловић

Директор опeрација

Вук Радоичић

Игор Козомара

Финансијски директор

Andrej Balanč

Ана Делић

Директор АСК центра за едукацију

Maja Rubin

Маја Рубин

Пројектна менаџерка

Вук Радоичић

Лука Ђурановић

Менаџер канцеларије

Александар Остојић

Страхиња Радовановић

Junior project manager

Мила Станковић

Мила Станковић

Асистенткиња за друштвене мреже

Никола Марковић

Александар Остојић

Пројектни координатор

Мила Станковић

Вук Радоичић

Пројектни координатор

Никола Марковић

Никола Марковић

Пројектни асистент

Александар Остојић

Лука Радоичић

Пројектни асистент

Донатори

Хвала Вам што нам помажете да мењамо свет!

Спонзори

Хвала вам!

Партнери

Заједно можемо све!

Корисници и пријатељи организације