Uključi se i TI u akciju „I ti si deda mraz“!

дец 6, 2023

Dragi prijatelji,

Dolazimo vam sa posebnim pozivom da se pridružite našoj novogodišnjoj akciji „I ti si deda Mraz“ gde već 11 godina zajedno stvaramo čuda i donosimo osmeh na lica dece bez roditelja i onih iz najugroženijih kategorija našeg društva.

Ove godine želimo da naša akcija bude još snažnija i da zajedno pružimo toplinu i radost onima kojima je to najpotrebnije. Spremamo se da oborimo prošlogodišnji lični rekord – podeljenih 1001 paketića i idemo do cifre od 1500.
Možete donirati: igračke (polovne ili nove), školski pribor, slatkiše i slaniše, knjige i bojanke, kao i odeću (novu ili polovnu).
Ukoliko donirate novčana sredstva na ASK-ov račun 160-427553-48, potrebno je da u opisu transakcije naznačite „Donacija za Deda Mraza“.

Vaša podrška, bilo kroz novčane donacije ili volontiranje, pravi razliku i gradi mostove solidarnosti među nama.
Neka naša srca budu veća i od paketića koje ćemo zajedno pripremiti, a ljubav koju ćemo deliti neka bude svetionik nade za svako dete koje će primiti naš paketić.
Pridružite nam se u ovom divnom poduhvatu da zajedno stvorimo toplu i srećnu atmosferu za sve mališane koji zaslužuju nezaboravne trenutke tokom praznične sezone.
Vaša podrška čini svet lepšim mestom za sve nas.
Hvala vam na srcu koje darujete!

S ljubavlju,
ASK i Rotary Klub Skadarlija

Kontakt osobe:
Marina Božić 062/347 817
Lena Milovanović 060/67 66 843
Igor Kecman 069/707123 

Verified by MonsterInsights