Одржан је Мастер семинар Академије омладинског предузетништва 2.0

Maj 30, 2021

Након успешног отварања друге генерација Академије омладинског предузетништва и одржаног Акцелератора, уследио је Мастер семинар од 16. до 18. октобра 2020. године на Фрушкој Гори.

На Мастер семинару, одабрани тимови имали су прилику да продубе своја знања о предузетничким идејама, слушају одличне предаваче и упознају уживо своје менторе – Милицу Малешевић и Данила Грбовића. На свечаном отварању предавање је држао Михаел Мизрахи о основама пројектног и процесног менаџмента где су наши учесници имали прилику да погледају занимљиве садржаје и учествују у дискусији. Током другог дана семинара, учесници су слушали предавања на тему crowdfunding-а, грађења бренда као и начина добијања субвенција за сопствени бизнис као и да учествују у инспиративним Спееддатинг радионицама. Трећег дана семинара Милица Малешевић и Реља Дерета су држали тренинге за наше полазнике о преговарању и јавном презентовању бизнис идеја.


Након Мастер семинара уседиће Церемонија затврања на којој ће полазници Академије имати прилику да представе своје бизнис планове стручном жирију и инвеститорима.

Verified by MonsterInsights