Придружите се и пронађите прави мастер програм за себе!

нов 18, 2021


Да ли сте спремни да упознате истомишљенике и стекнете нова пријатељства на универзитету? Хајде да се окупимо 6. децембра на Access Masters онлајн догађају.


У протеклих 12 година Access Masters помогао је хиљадама перспективних студената постдипломских студија да пронађу програм који најбоље одговара њиховим потребама. Сада и ви можете бити део те заједнице. Ако нам се придружите 6. децембра, имаћете прилику да разговарате са представницима најбоље рангираних и акредитованих школа из Немачке, Уједињеног Краљевства, Сједињених Америчких Држава и других земаља.


Овај догађај је препун нових активности и интерактивних формата да ћете након њега сигурно имати јасан план студирања. Али ако желите више, то није проблем. Учесници могу поставити више питања и организовати више састанака са школама чак и након датума организовања догађаја. Исцртајте мапу ваше узбудљиве будућности за само нешто више од два сата!


Три највеће погодности које добија свако ко учествује у Access Masters догађају:

  1. Размотрите сва ваша питања са вашим личним саветником за мастер студије.
  2. Придружите се презентацијама о школама и радионицама које откривају тајне успешних мастер студија. Корисне радионице и презентације за припрему тестова. Испланирајте ваше студије током интерактивних састанака са представницима водећих школа као што је ЕСМТ Берлин, Роберт Гордон Универзитет, Аберден – РГУ, Вебстер Универзитет у Бечу и друге.
  3. Учествујте у лутрији у којој можете освојити 1000 ЕУР за финансирање ваших студија

Пријавите се данас и придружите се забави 6. децембра!

Више вести о раду Асоцијације за Афирмацију Културе можете наћи кликом на следећи линк.

Verified by MonsterInsights