fbpx
×

Sviđa Vam se šta radimo ? Hoćete da pomognete ?

1 Imate pitanja u vezi sa akcijama?
2 Imate inovativne predloge za projekte ili saradnju?
3 Želite da nam se pridružite, kao član ili kao volonter?

Ne zaboravite da je naše malo, nekome možda sve. Izgradimo zajedno bolji svet! [email protected] . Hvala Vam!

ASK

Naziv: „Asocijacija za Afirmaciju Kulture“
PIB: 108847967
Matični broj: 28164165
Banca Intesa: 160 – 427553 – 48

Naše teme

Centar Za Edukaciju

Verujemo da je obrazovanje ključ uspeha svih nas - kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, stoga veliki značaj polažemo na obrazovanje naših članova kao i širokog kruga ljudi kojima su naše aktivnosti namenjene. ASK centar za edukaciju deluje u okviru Asocijacije i bavi se organizovanjem kurseva francuskog, engleskog, italijanskog i kineskog jezika. Pored toga, u saradnji sa Organizacijom kreativnog okupljanja - OKO, organizujemo redovne glumačke i umetničke radionice za sve uzraste.

Projekti

U organizovanju projekata, nekoliko je tema koje smatramo ključnim - humanitarni rad, zaštita životne sredine i unapređenje okruženja u kojem svi mi živimo. Humanitarni aspekt predstavlja zajednički imenilac svih naših projekata. U saradnji sa našim partnerima nastojimo da unapredimo svakodnevnicu svih ugroženih grupa kao i nas samih!

Humanitarne Akcije

Naše malo je nekome mnogo! Ovime se rukovodimo prilikom organizovanja humanitarnih aktivnosti, nastojeći da njima obuhvatimo što širi krug ugroženih grupa. Od besplatnih radionica i edukacija do akcija prikupljanja pomoći - verujemo da smo do sada učinili mnogo, a sigurni smo da ćemo ovim putem nastaviti i u periodu pred nama!

Usluge

Članovi tima Asocijacije za afirmaciju kulture u svojoj svakodnevnici bave se najraznovrsnijim poslovima. Odlučili smo da iskoristimo naše veštine i dodatno proširimo krug delovanja. Od sada, članovi Asocijacije za afirmaciju kulture, u okviru iste, mogu dobiti usluge project managementa, pisanja projekata, marketinga i konsaltinga pri poslovanju!

Najbitniji projekti

TEST NAJBITNIJEG PROJEKTA #3

fghfhfhfnvbnvbnvnvnvnvnvn

Test Najbitnijeg projekta #1

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do…

Usluge

Treninzi

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Produkcija i Dizajn

Verujemo da je unapređivanje svih nas na ličnom nivou od neprocenjivog značaja. Iz tog razloga, Asocijacija za afirmaciju kulture za svoje članove organizuje širok spektar treninga u okviru kojih stiču nova znanja i veštine koje će implementirati u svom privatnom i poslovnom životu!

Projekti

DAR KREATIVNOSTI – MALA ŠKOLA UMETNOSTI

Asocijacija za afirmaciju kulture, uz podršku gradske opštine Zvezdara, počela…

KADA FARBANJE JAJA OBOJI DEČIJI DAN

Asocijacija za afirmaciju kulture je u saradnji sa stalnim partnerima…

DODELA PAKETIĆA U KRAGUJEVCU

Asocijacija za afirmaciju kulture – ASK je 11. januara 2015.,…

FESTIVAL PODVODNOG FILMA I SPECIJALNI GOSTI

Kao i svake godine, u decembru se u Beogradu održava…

TOP