Konkurs za volontere – ŠIRIMO NAŠ TIM

апр 3, 2023

Asocijacija za afirmaciju kulture ASK raspisuje konkurs za nove volontere, u Beogradu, zbog proširenja projektnih aktivnosti i povećanja obima posla.

Pridruži se ASK timu, počni kao volonter!

Poboljšaj veštinu komunikacije; Stekni znanje o poslovnoj korespondenciji; Savladaj osnove MS office i digitalnog marketinga i stekni dragoceno iskustvo.

Ovo je takođe i prilika da daš svoj doprinos društvu kroz inicijativu i aktivizam!

Zadaci i odgovornosti volontera:

Zadaci volontera se pretežno svode na rukovanje upisnim listama i sličnim dokumentima na obukama i seminarima; komunikaciju i koordinaciju grupama učesnika na događajima; snimanje kratkih, spontanih video zapisa koji se koriste za potrebe društvenih mreža; istraživanje i prikupljanje internet sadržaja i drugi slični zadaci koji pomažu projektnim menadžerima i koordinatorima da efikasnije realizuju određene projektne segmente. Obavljanje zadataka može podrazumevati putovanja sa projektnim timom van Beograda, odnosno širom Srbije.

Volonteri za primljene zadatke odgovaraju projektnom menadžeru, a sve obaveze se delegiraju po principu ponude jer volonteri mogu da prihvate onoliko obaveza koliko ima dozvoljavaju prioriteti kao što su škola, studije i naravno njihova interesovanja i volja.

Svi studenti koji prođu u uži krug kandidata biće pozvani na inicijalnu obuku u trajanju od 5 dana, tokom koje će unaprediti ili uvećati svoje veštine poslovne komunikacije i korespondencije, osnove digitalnog marketinga kao i rad u osnovnim programima MS office.

Obuka se sprovodi u ASK Centru za edukaciju, na adresi Topličin venac br. 11 – Beograd. 

Na kraju obuke procenićemo i zaniteresovanost kandidata za volonterski rad u našoj organizaciji, te odabrati određeni broj najuspešnijih radi obavljanja povremenih poslovnih zadataka, u okviru projekata na kojima radimo.

Misija ASKa je da razvija buduće mlade lidere koji će u budućnosti postati aktivni nosioci pozitivnih promena u svojim lokalnim zajednicama. Kao dodatak projektnim aktivnostima ASK je razvio i ASK Centar za edukaciju, kako bi udruženje bilo mogućnosti da pruži dodatne kapacitete za razvoj znanja i veština svim budućim podupiračima društva.
Naša misija se ogleda u težnji da naš moto „Mi već menjamo svet“ postane i moto svih mladih ljudi u Srbiji. Želimo da rastemo i razvijamo ASK kroz naše programe zajedno sa svima koji nas prepoznaju kao partnera mladih ljudi, na koga isti mogu da se oslone tokom afirmacije, promovisanja i razvoja humanosti, omladinskog aktivizma, zapošljivosti omladine, neformalne edukacije i zaštite životne sredine.

Trajanje konkursa: od 03 do 18 APRILA 2023.

Biografije slati na adresu: [email protected] 

Verified by MonsterInsights