fbpx
×

Sviđa Vam se šta radimo ? Hoćete da pomognete ?

1 Imate pitanja u vezi sa akcijama?
2 Imate inovativne predloge za projekte ili saradnju?
3 Želite da nam se pridružite, kao član ili kao volonter?

Ne zaboravite da je naše malo, nekome možda sve. Izgradimo zajedno bolji svet! [email protected] . Hvala Vam!

ASK

Naziv: „Asocijacija za Afirmaciju Kulture“
PIB: 108847967
Matični broj: 28164165
Banca Intesa: 160 – 427553 – 48

Kao i svake godine, u decembru se u Beogradu održava Festival podvodnog filma. Ovaj 18. po redu, bio je poseban i ostaće još dugo u sećanju deci iz Prihvatilišta za decu Beograd. Naime ove godine ASK je za 3 dečaka i 3 devojčice iz prihvatilišta i njihove dve nastavnice organizovao da prisustvuju otvaranju festivala i projekciji najboljih fimova sa ovogodišnjeg repertoara.

ASK je organizovao prevoz dece i nastavnika iz Prihvatilista do Jugoslovenske kinoteke i nakon projekcije naravno njihov povratak. Zahvaljujući našim prijateljima iz Kluba podvodnih aktivnosti Beograd (KPA Beograd) i organizacije Festivala podvodnog filma, bili smo u mogućnosti da zajedno sa našim drugarima iz prihvatiliša uživamo u projekcijama filmova koji otkrivaju jedan sasvim drugačiji svet. Bilo je tu i uzdaha zbog velikih riba, zbog podviga hrabrih ronilaca ali i smeha i oduševljenja onim malim šarenim ribama. I ako u početku zbunjeni, nakon gledanja naši drugari su bili „sigurni“ da oni to ne bi probali. Ili možda ipak bi? Već na putu do kola, dva naša drugara su se odvažila i izrazila želju da budu ronioci kada porastu, a jedan od njih je čak obećao da će biti najhrabriji od svih ronilaca do sada.

I ako su sada mali i nemaju godina da se oprobaju u ronjenju, nadamo se da ćemo imati mogućnosti da im pružimo i takvu priliku kada malo porastu. A poznajući naše prijatelje iz KPA sigurni smo da će nam i tada izaći u susret.

Do tada im se u ime oduševljeno šestoro dece i u ime ASKa srdačno zahvaljujemo, a vi ako želite da nam se priključite u nekoj narednoj akciji ili imate ideju kako da kvalitetno ispunimo vreme našim malim drugarima iz Prihvatilišta, slobodno nas kontaktirajte.

Sviđa Vam se šta radimo ? Hoćete da pomognete ?

TOP